$55.00 Original price was: $55.00.$24.00Current price is: $24.00.
ForThose looking to obtain designations in accounting such as CA, CGA and CPA along with those studying Auditing can find a suitable resource in Test Bank for “Auditing: The Art and Science of Assurance Engagements Canadian 12th Edition By Arens” as this will help polish all tenets that are required for professional advancement. This book test is integrated with the textbook material and therefore offers an immersive experience into learning the mechanics of Auditing.
As the nature of the profession requires thorough decision making alongside analysis, the test bank is tailored to improve the comprehension of such complex subjects. It supports learning by including:
As most students are familiar with the structure of such books, it comes as no surprise that the test bank follows the same idea, encapsulated with the most crucial topics that will ensure confidence going into exams and practicals:
Understand what makes an audit important for gaining confidence in the credibility of financial data.
It examines the ethical and legal obligations of the auditors, the breach of which would result in a loss of wide public confidence in the auditor.
Grasp the quality of performance in internal controls and decision on materiality levels.
Learn how to combine evidence through statistical sampling and professional judgment on working papers together with each other.
Consider the steps constituted in the briefing. During the briefing, you will be presented with various business cycles. You will be required to do more in depth audit processes for the cycles provided to you. The cycles include:
Articulate how you would go about preparing the clients’ audit reports and recommendations you would deem essential.
If you are a university student aspiring to attain good grades or a business professional interested in getting certification then the test bank will help you in the following ways:
Auditing entails science (of established systems and norms) as well as art (of interpretation and ethics). It is an edifice that integrates practice with theoretical principles on how one can do the following:
The Canadian 12th Edition has been designed to meet the Canadian authority’s requirements in auditing. It comprises of:
The Test Bank for “Auditing: The Art and Science of Assurance Engagements, Canadian 12th Edition by Arens” are very handy as one prepares for their examination or settles for a professional role. Its hands on approach to coverage of audits as evidenced in its detail ensuresthe suitability of concepts and understanding of topics to practical problems.
Whether self studying or supervised by a class instructor this test bank complements textbooks greatly as it goes a long way around the complexities of auditing and exams. Use this resource to boost your confidence, ability to make better decisions and then advance in your accounting profession.
Auditing, 12e (Arens)
Chapter 1 The Demand for an Auditing and Assurance Profession
1.1 Identify the components of an audit and explain why there is a demand for audits
1) Which of the following illustrates the definition of auditing with respect to the evidence analysis process?
A) accumulation and evaluation of evidence about balance sheet accounts
B) learning about different types of computing technology, such as mainframes
C) writing an operational audit report that is tailored to the client’s situation
D) making sure that the auditor is competent and understands evidence gathering
Answer: A
Diff: 1 Type: MC Page Ref: 5
Learning Obj.: 1-1 Identify the components of an audit and explain why there is a demand for audits
2) Auditing should be done by a qualified
A) chartered accountant.
B) certified management accountant.
C) competent and independent person.
D) professional accountant.
Answer: C
Diff: 2 Type: MC Page Ref: 5
Learning Obj.: 1-1 Identify the components of an audit and explain why there is a demand for audits
3) Which of the following illustrates the definition of auditing with respect to the reporting process?
A) accumulation and evaluation of evidence about balance sheet accounts
B) reporting on the degree of correspondence between financial statements and ASPE
C) writing an operational audit report that is tailored to the client’s situation
D) making sure that the auditor is competent and understands evidence gathering
Answer: B
Diff: 2 Type: MC Page Ref: 5
Learning Obj.: 1-1 Identify the components of an audit and explain why there is a demand for audits
4) In the audit of historical financial statements by PA firms, the criteria used are
A) generally accepted auditing standards.
B) generally accepted accounting principles.
C) regulations of the Canada Revenue Agency.
D) regulations of the provincial securities commissions.
Answer: B
Diff: 1 Type: MC Page Ref: 5
Learning Obj.: 1-1 Identify the components of an audit and explain why there is a demand for audits
5) A large PA firm has assessed evidence collected during an engagement. Criteria used to assess the financial statements were International Financial Reporting Standards (IFRS). A high level of assurance was obtained. The type of engagement conducted was a(n)
A) audit.
B) review.
C) management consulting.
D) compilation.
Answer: A
Diff: 2 Type: MC Page Ref: 5
Learning Obj.: 1-1 Identify the components of an audit and explain why there is a demand for audits
6) The auditor and the entities should agree on the criteria to be used in the audit
A) before the audit starts.
B) after the audit planning has been done.
C) as they progress with the audit as they can determine which criteria is more suitable.
D) at the end of the audit.
Answer: A
Diff: 1 Type: MC Page Ref: 5
Learning Obj.: 1-1 Identify the components of an audit and explain why there is a demand for audits
7) George had a conversation with the accounting personnel and documented information about how the accounting systems function. He has also placed copies of accounting forms in his files. George is performing which task?
A) accounting procedures
B) evidence gathering
C) tax audit
D) audit report preparation
Answer: B
Diff: 3 Type: MC Page Ref: 5
Learning Obj.: 1-1 Identify the components of an audit and explain why there is a demand for audits
8) One of the reasons that an auditor must be competent is to be able to
A) understand the engagement risks and the criteria used by the client.
B) explain how the bookkeeping should be done to his staff.
C) record the transactions properly for the underlying records.
D) capture the information properly in the computer files.
Answer: A
Diff: 2 Type: MC Page Ref: 6
Learning Obj.: 1-1 Identify the components of an audit and explain why there is a demand for audits
9) One of the reasons that an auditor must be competent is to be able to
A) select the type and amount of evidence to accumulate.
B) explain how the bookkeeping should be done to his staff.
C) record the transactions properly for the underlying records.
D) capture the information properly in the computer files.
Answer: A
Diff: 2 Type: MC Page Ref: 6
Learning Obj.: 1-1 Identify the components of an audit and explain why there is a demand for audits
10) It is important for the auditor to be independent because
A) the auditor would not charge a fair rate to the client.
B) the auditor might not be as knowledgeable of the subject matter and the criteria.
C) this will prevent bias in accumulating and evaluating evidence.
D) the Canadian Tax Authorities require that the auditor be independent.
Answer: C
Diff: 2 Type: MC Page Ref: 6
Learning Obj.: 1-1 Identify the components of an audit and explain why there is a demand for audits
$55.00 Original price was: $55.00.$25.00Current price is: $25.00.
$55.00 Original price was: $55.00.$25.00Current price is: $25.00.
Select at least 2 products
to compare