$55.00 Original price was: $55.00.$45.00Current price is: $45.00.
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 1260300064 ISBN-13: 978-1260300062
We welcome you to our website devoted to Test Bank for America’s Musical Landscape 8th Edition by Jean Ferris! This guide will assist learners in understanding the concepts discussed in the textbook. There we go, let us figure out what this test bank helps us with and how does it help in our studies.
America’s Musical Landscape Test Bank Test bank has certain designated questions based on core concepts of the textbook. These questions are designed to help accompany the learner in identifying the musical genres, the environment in which the genre was created in America, and cultural aspects. This test bank is a useful tool that can therefore promote your understanding of the course materials and prepare you for effective performance during examinations.
Designed for students, our Test Bank for America’s Musical Landscape 8th Edition is the right kind of study aid. The students also find easy to use study aids that are reliable for their revision purposes very crucial. It becomes easier to study for your exams with this resource at hand.
Keywords to Remember: This test bank addresses fundamental issues such as the folk, the African influence and ballads, the chantey, the work song among others. Each term is significant in bridging the understanding of the diverse America music.
Taking the test bank of America’s Musical Landscape 8th edition-Ferris J for students focuses on American music. It incorporates suitable depth, supportive question formats, and quick evaluation feedback to optimize learning. With this test bank, you will be ready to sit the examination with ease and certainty!
America’s Musical Landscape, 8e (Ferris) Chapter 2 Early Folk Music
1) The term broadside is associated with the musical.
Answer: FALSE
Explanation: Broadside is connected to the term “ballad.”
Accessibility: Keyboard Navigation
2) A field holler is typically sung by multiple voices.
Answer: FALSE
Accessibility: Keyboard Navigation
3) The field holler is melodically related to jazz.
Answer: TRUE
Explanation: The “bent” pitches of the field holler are also evident in jazz.
Accessibility: Keyboard Navigation
4) Call and response is used in numerous types of African American music.
Answer: TRUE
Explanation: Jazz, blues, and gospel, for example, all feature call and response.
Accessibility: Keyboard Navigation
5) Most ballads are attributed to known composers.
Answer: FALSE
Accessibility: Keyboard Navigation
6) Folk music brought to the United States from other countries was frequently altered to reflect New World experiences.
Answer: TRUE
Accessibility: Keyboard Navigation
7) Ballad lyrics are rarely altered over time.
Answer: FALSE
Explanation: Exact lyrics change from performer to performer, while the idea of the story remains generally the same.
Accessibility: Keyboard Navigation
8) Folk music in the United States was influenced by European sources only.
Answer: FALSE
Explanation: Africa is an important source of folk music in the United States.
Accessibility: Keyboard Navigation
9) Africans were forcibly brought to America at about the time the Pilgrims arrived.
Answer: TRUE
Accessibility: Keyboard Navigation
10) The musical abilities of slaves were sometimes advertised as a desirable commodity.
Answer: TRUE
Accessibility: Keyboard Navigation
11) “Shenandoah” is most closely connected to which of the following?
A) political ballad.
B) sea chantey.
C) love song.
D) historical ballad.
Answer: B
Explanation: The rolling depiction of the American river is melodically similar to British sea songs.
Accessibility: Keyboard Navigation
12) Which best describes a ballad?
A) an unaccompanied British song.
B) an informal dance.
C) a story told in song.
D) a song performed on plantations.
Answer: C
Accessibility: Keyboard Navigation
13) While much African music is rhythmically flexible, which of the following features a steady pace?
A) field holler.
B) work songs.
C) broadsides.
D) spirituals.
Answer: B
Accessibility: Keyboard Navigation
14) The banjo’s roots originate in which of the following areas?
A) Africa.
B) England.
C) Scotland.
D) Ireland.
Answer: A
Accessibility: Keyboard Navigation
15) Disasters, famous murders and other historical events are subjects frequently described in
A) broadsides.
B) field hollers.
C) work songs.
D) spirituals.
Answer: A
Accessibility: Keyboard Navigation
$55.00 Original price was: $55.00.$35.00Current price is: $35.00.
 
                    
                 
                    
                    $55.00 Original price was: $55.00.$24.00Current price is: $24.00.
Select at least 2 products
to compare