$55.00 Original price was: $55.00.$24.00Current price is: $24.00.
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10 :1259654729 ISBN-13:978-1259654725
We’re delighted to welcome you to our store! First off, we are taking backlinks for the Test Bank for An Introduction to Payroll Administration, 3rd Canadian Edition by Alan Dryden. This material is valuable for everyone who is studying the processes of payroll and would like to become successful in this sphere. Here’s how this test bank can help you.
The Test Bank is of great importance since it contains practice questions and their respective answers which can be used while preparing for the examination. This particular Test Bank also supplements the keynote of the textbook so that your understanding with regard to the main subjects in the administration of payroll is satisfactory.
To utilize the Test Bank for An Introduction to Payroll Administration to the utmost, try adhering to the following principles:
In case you are focused on practicing payroll systems, this test bank is for you. Principally, students from accounting, human resources, and business administration will find this test bank useful.
An Introduction to Payroll Administration, 3rd Canadian Edition by Alan Dryden is a comprehensive test, which focuses on fundamental ideas of pay administration from a theoretical standpoint. It aims to offer you all the necessary questions together with their practical benefits which may help you in your academic pursuits. We recommend you append this test bank to your study schedule for better understanding.
File: Chapter 02 Test Bank
True/False
[QUESTION]
1. An employer can offer compensation and benefits better than those outlined in employment standards legislation.
Ans: True
Learning Objective: 02-01
Topic: 02-01
Difficulty: Easy
Accessibility: Keyboard Navigation
[QUESTION]
2. An Ontario employee may face disciplinary action for refusing to work more than 8 hours in one day, even if the employer does not have a written agreement or approval from the Ministry of Labour.
Ans: False
Learning Objective: 02-01
Topic: 02-07
Difficulty: Moderate
Accessibility: Keyboard Navigation
[QUESTION]
3. Qualifying federal employees must receive a day off work and be paid at their regular rate for Family Day under the Canada Labour Code and Holidays Act.
Ans: False
Learning Objective: 02-01
Topic: 02-08
Difficulty: Moderate
Accessibility: Keyboard Navigation
[QUESTION]
4. Ontario employees may be unpaid during their vacation from work if they receive 4% of their gross earnings iinstead ofvacation each pay.
Ans: True
Learning Objective: 02-01
Topic: 02-09
Difficulty: Moderate
Accessibility: Keyboard Navigation
[QUESTION]
5. An employee who permanently terminates employment during the year is owed accrued vacation for time earned but not taken during the year.
Ans: True
Learning Objective: 02-01
Topic: 02-09
Topic: 02-10
Difficulty: Easy
Accessibility: Keyboard Navigation
[QUESTION]
6. British Columbia senior executive employees may be paid every month.
Ans: False
Learning Objective: 02-01
Topic: 02-12
Difficulty: Easy
Accessibility: Keyboard Navigation
[QUESTION]
7. Ontario senior executive employees may be paid every month.
Ans: True
Learning Objective: 02-01
Topic: 02-12
Difficulty: Easy
Accessibility: Keyboard Navigation
[QUESTION]
8. Quebec senior executive employees may be paid oevery month
Ans: True
Learning Objective: 02-01
Topic: 02-12
Difficulty: Easy
Accessibility: Keyboard Navigation
[QUESTION]
9. Ontario employees are entitled to one day off with pay to get married.
Ans: False
Learning Objective: 02-01
Topic: 02-14
Difficulty: Easy
Accessibility: Keyboard Navigation
[QUESTION]
10. Quebec employees are entitled to one day off with pay to get married.
Ans: True
Learning Objective: 02-01
Topic: 02-14
Difficulty: Easy
Accessibility: Keyboard Navigation
[QUESTION]
$55.00 Original price was: $55.00.$25.00Current price is: $25.00.
$55.00 Original price was: $55.00.$28.00Current price is: $28.00.
Select at least 2 products
to compare