$55.00 Original price was: $55.00.$20.00Current price is: $20.00.
Digital item No Waiting Time Instant DownloadAuthors: Rathus, Nevid, Fichtner-Rathus, Herold, McKayEdition: 4th EditionPublisher: PearsonCopyright: 2013
Are you taking a course on human sexuality? Do you want to ensure that you can answer questions related to the important concepts in the Human Sexuality in a World of Diversity Fourth Canadian 4th Edition by Rathus book? If your answer is yes, then you are in the right place. We have compiled a test bank to fit your needs, so you are prepared for your exams.
A test bank puts together different types of questions that can aid you while studying. Studying with a test bank can help you better understand everything you have been taught throughout the course. You can see what you know, where you need to study more and get ready for the real exam. Subjects in the Human Sexuality in a World of Diversity Fourth Canadian 4th Edition by Rathus textbook are fully covered by our test bank, ensuring that you have all the knowledge you require.
Let me mention some of the principal subjects that are included in our test bank:
Our test bank aligns with the Human Sexuality in a World of Diversity Fourth Canadian 4th Edition by Rathus to ensure that you grasp and master the concepts that the textbook presents. The question types that we offer include options such as multiple choice, true/false, fill-in-the-blank, and short answer. This enables you to evaluate the extent of your knowledge through self-assessment.
For individuals aiming to strengthen their grasp of human sexuality, our test bank for Human Sexuality in a World of Diversity Fourth Canadian 4th Edition by Rathus would be an excellent resource. Most of the topics covered in the textbook are all present along with great entertainment value to aid in learning and knowledge exercises.
Chapter 4 Test Item File Rathus
h1) Which statement is true regarding visual cues in human sexual arousal?
a. Both men and women can become sexually aroused by visual stimuli.
b. Men are much more sexually aroused by visual stimuli than women.
c. Women are more visually oriented than men.
d. Visual stimuli do not play an important role for either men or women.
Answer: a
Diff: 2
Type: MC
Page Reference: 96
Skill: Recall
2) Which is true regarding the sense of smell?
a. It is the most powerful of the five senses in sexual arousal.
b. The aversion to body odor is a culturally conditioned response.
c. All societies find the oodorof genital secretions to be offensive.
d. The use of soaps and perfumes to mask body ododorsncreases sexual attractiveness.
Answer: b
Diff: 3
Type: MC
Page Reference: 97
Skill: Applied
3) Which statement is true regarding pheromones?
a. All pheromones have aphrodisiac qualities.
b. The smell of pheromones can only be detected by members of the same species.
c. In humans, the vomeronasal organs (VNOs) are found in the mucous lining of the nose.
d. Sensitivity to pheromones is acquired in adulthood.
Answer: c
Diff: 2
Type: MC
Page Reference: 97
Skill: Applied
4) In pheromone research with heterosexual men, which of the following has been a typical result?
a. Men masturbated more frequently.
b. Men had sexual intercourse more frequently.
c. The pheromones directly stimulate sexual behabehavior The pheromones directly affected behavbehaviorwer: b
Diff: 3
Type: MC
Page Reference: 97
Skill: Recall
5) What does research suggest about the effect of pheromones on the behavibehaviorn and women?
a. Pheromones increase the frequency of masturbation for both men and women.
b. Pheromones stimulate men’s sexual behavior.
c. Pheromones enhance men’s sexual attractiveness to their partners.
d. Pheromones affect sexual receptiveness but not moods.
Answer: c
Diff: 2
Type: MC
Page Reference: 97
Skill: Recall
6) Which of the following statements is true of the relationship between sexual orientation and body odors?
a. Heterosexual males are attracted to the body odors of both heterosexual and gay men.
b. Gay men are attracted to the body oodorsof heterosexual men.
c. Lesbians are more attracted to the body ododorsfof heterosexual men than the odoodoof rs gay men.
d. Heterosexual females are attracted to the body odouodorsboth lesbians and gay men.
Answer: c
Diff: 3
Type: MC
Page Reference: 98
Skill: Applied
7) Research suggests that women’s menstrual cycles can become synchronized when they are exposed to each other’s
a. perspiration.
b. menstrual blood.
c. vaginal secretions.
d. nasal secretions.
Answer: a
Diff: 1
Type: MC
Page Reference: 98
Skill: Recall
8) Which sense has the most direct effect on sexual arousal and responsiveness?
a. smell
b. touch
c. vision
d. taste
Answer: b
Diff: 1
Type: MC
Page Reference: 98
Skill: Recall
9) Erogenous zones are
a. parts of the body that are especially sensitive to tactile sexual stimulation.
b. genital areas.
c. genital areas plus the buttocks.
d. non-genital areas that cause stimulation like ears, inner thighs, etc.
Answer: a
Diff: 1
Type: MC
Page Reference: 98-99
Skill: Recall
$55.00 Original price was: $55.00.$20.00Current price is: $20.00.
$50.00 Original price was: $50.00.$30.00Current price is: $30.00.
Select at least 2 products
to compare