$90.00 Original price was: $90.00.$40.00Current price is: $40.00.
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN: 9781337119276
Have you ever felt confused while working within a team? Do you not know what the best practices are to create a solid and effective team? If yes, then you are not the only one! Many people struggle to accomplish teamwork effectively, especially in this digital era. But don’t panic, I can assist you in solving the issues you are facing.
We understand Teamwork and Team Building is one of the critical competencies in the dynamic and digital world we live in today. For this reason, we have compiled a holistic test bank for everyone who is a fan of “Illustrated Course The Guides Teamwork & Team Building: Soft Skills for a Digital Workplace, 2e” by Jeff Butterfield.
This test bank is intended for every student who wishes to practice concepts in this widely used textbook, practice every essential skill, and get ready to tackle the team assignments that the course consists of. Each of the items was designed in such a way that a student will get the most out of it and be well-grounded on the topics covered. This way, you will be prepared to excel at your pressing need to work on the next teamwork-related activity.
Our test explanation outlines the various concepts and theories that were outlined in Butterfield’s text, among them are:
This test bank helps you in many ways perhaps most importantly:
Some of you may be asking, “What are the key issues in this book?” Worry not! Here’s what we can give you: Further down in the test bank there are some examples relevant to this topic:
To put it simply, your understanding of the topics will undoubtedly improve, and you will join or integrate well with any team. The ‘Illustrated Course Guides Teamwork & Team Building – Soft Skills for a Digital Workplace, 2e’ test bank should be acquired as it contains information that can enhance one’s ability to work in teams.
Start understanding the data, learn the required skills, and work on making yourself a more efficient part of the team now Features of the test bank ‘Illustrated Course Guides Teamwork & Team Building – Soft Skills for a Digital Workplace, 2e’ will assist you in achieving desired marks. Don’t think twice and help yourself reap the benefits of the Information contained therein.
Name:
Class:
Date:
Teamwork Unit B: Exploring Team Roles and Processes
1. The team member in the role of leader organizes team meetings and creates the agenda.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: Teamwork 25
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 5/3/2016 4:00 PM
DATE MODIFIED: 5/3/2016 4:00 PM
2. Team members tend to be more responsive to a leader that is appointed.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
REFERENCES: Teamwork 28
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 5/3/2016 4:00 PM
DATE MODIFIED: 5/3/2016 4:00 PM
3. Team members have more respect for someone who can lead by example, not from behind a desk.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: Teamwork 28
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 5/3/2016 4:00 PM
DATE MODIFIED: 5/3/2016 4:00 PM
Name:
Class:
Date:
Teamwork Unit B: Exploring Team Roles and Processes
4. Leaders drawn from among the ranks of a team are often better at managing conflicts among peers.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
REFERENCES: Teamwork 28
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 5/3/2016 4:00 PM
DATE MODIFIED: 5/3/2016 4:00 PM
5. Research has shown that on average, a small team usually outperforms a large one.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: Teamwork 32
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 5/3/2016 4:00 PM
DATE MODIFIED: 5/3/2016 4:00 PM
6. It is ok to recruit a skilled person with a poor attitude.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
REFERENCES: Teamwork 30
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 5/3/2016 4:00 PM
DATE MODIFIED: 5/3/2016 4:00 PM
Name:
Class:
Date:
Teamwork Unit B: Exploring Team Roles and Processes
7. When forming a team, the quality of the people you select determines the quality of the team’s efforts and results.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: Teamwork 30
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 5/3/2016 4:00 PM
DATE MODIFIED: 5/3/2016 4:00 PM
8. The success or failure of a group depends on how it is led and managed.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: Teamwork 28
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 5/3/2016 4:00 PM
DATE MODIFIED: 5/3/2016 4:00 PM
9. When selecting individuals for a team, it is ok to select mediocre workers as long as they have the skills that you need.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
REFERENCES: Teamwork 30
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 5/3/2016 4:00 PM
DATE MODIFIED: 5/3/2016 4:00 PM
Name:
Class:
Date:
Teamwork Unit B: Exploring Team Roles and Processes
10. Teams should be established by the norming stage.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: Teamwork 36
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 5/3/2016 4:00 PM
DATE MODIFIED: 5/3/2016 4:00 PM
$55.00 Original price was: $55.00.$30.00Current price is: $30.00.
 
                    
                 
                    
                    $90.00 Original price was: $90.00.$40.00Current price is: $40.00.
Select at least 2 products
to compare