$90.00 Original price was: $90.00.$35.00Current price is: $35.00.
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 1285764633, ISBN-13: 9781285764634
Thanks for choosing our store! You can now buy a Test Bank For New Perspectives On Computer Concepts 2014 Comprehensive 17 Edition by June Jamrich Parsons, Dan Oja. Students, as well as professors, can benefit from this test bank as it systematically presents a lot of relevant questions and answers available that correspond to the textbook.
You might find it more efficient to learn difficult-to-grasp computer concepts with the assistance of our test bank. It comes with several features that seek to improve your learning process:
The test bank touches on major contents of the textbook, such as:
These test bank resources are self-contained assets as they provide more than just a study aid. They contain:
There are certain strategies that need to be followed to utilize this test bank fully.
In conclusion, Test Bank for New Perspectives on Computer Concepts 2014 Comprehensive 17 Edition by June Jamrich Parsons et Dan Oja is a vital asset for individuals who aim to advance their knowledge on the issues related to computer concepts and further delve deeper into their practice. It is written with the intent of simplifying and succeeding in instruction.
Chapter 2: Manipulating Numbers with Excel
TRUE/FALSE
1. Microsoft Excel is text and data processing software and is not suited for working with formulas.
ANS: F PTS: 1 REF: 72
2. The Excel workspace is a grid of rows and columns.
ANS: T PTS: 1 REF: 73
3. Labels are used only for worksheets or column titles.
ANS: F PTS: 1 REF: 74
4. After you have pressed the Enter key, you cannot edit the value entered into the cell.
ANS: F PTS: 1 REF: 74
5. The letter “X” is used for multiplication in Excel.
ANS: F PTS: 1 REF: 76
6. Cell references used in formulas can lead to unexpected results when you copy or move the formulas.
ANS: T PTS: 1 REF: 69
7. Formulas cannot include more than two functions.
ANS: F PTS: 1 REF: 77
8. To select a range of cells for use as arguments in a function, click the upper-left cell and release the mouse button.
ANS: F PTS: 1 REF: 79
9. To create an absolute reference, insert a pound sign (#) before the column reference and another pound sign before the row reference.
ANS: F PTS: 1 REF: 81
10. To delete an existing worksheet, right-click anywhere within the worksheet and click Delete.
ANS: F PTS: 1 REF: 82
$90.00 Original price was: $90.00.$35.00Current price is: $35.00.
$55.00 Original price was: $55.00.$28.00Current price is: $28.00.
Select at least 2 products
to compare