$65.00 Original price was: $65.00.$25.00Current price is: $25.00.
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN 10: 0534626130ISBN 13: 9780534626136
Facing difficulties in understanding or grasping various philosophical concepts and beliefs is a common occurrence for many, and to avoid that having the correct resources is an absolute game-changer. The Test Bank For Philosophy A Text with Readings 11th Edition by Manuel Velasquez is here to assist you in your academic endeavors. Be it preparing for the upcoming. For exams or even wanting to deepen the understanding of various philosophical doctrines, this test bank has a well-structured method to aid in learning central themes and ideas.
The Test Bank is not only a repository of exercise materials but also encompasses a collection of practice questions that help enhance students’ comprehension and critical thinking skills. By utilizing it, you can:
The Test Bank is almost similar in coverage to the Philosophy A Text with Readings book. It allows you to go through each chapter expanding your knowledge by tackling the following themes, for instance:
The bank of tests also includes various types of questions that give you the opportunity to practice for several types of examinations. This can be in the form of critical thinking questions or multiple-choice questions; the contents of this test bank will assist you in learning progressively step by step.
For Philosophy A Text with Readings 11th Edition, the following will be beneficial in ensuring that Test Bank For Philosophy A Text with Readings works effectively for you:
The Test Bank For Three Texts In Philosophy 11th Edition contains detailed discussions of many notable and fundamental features in philosophy. These include:
Through the analysis of definitions or concepts of these terms, one can gain a more complete and complex form of explanation and understanding of philosophical arguments and their relevance during day-to-day Reality.
What You Need Why not find out, with so many materials how is this test bank different? Here’s why:
For those who For thoseosophy as an essential element of their academics, the Test Bank For Philosophy A Text with Readings 11th Edition by Manuel Velasquez is a must-have that contains a wide variety of in-practice questions and some fully written answers that not only help you while learning but also help you gain confidence for the exams. This test bank prepares you to think about philosophical issues from critical thinking to ethical problems and the level of comprehension and engagement poles will be complex.
Get your academic goals accomplished and make the most of your time studying philosophy by ordering the Test Bank For Philosophy A Text with Readings 11th Edition Now.
Chapter 3—Reality and Being
MULTIPLE CHOICE
1. Who was also known as the Lokyata?
|
a. |
The Buddhists |
|
b. |
The Hindus |
|
c. |
The Charvakas |
|
d. |
The Augustinians |
ANS: C PTS: 1
2. Hobbes believed that
|
a. |
Only matter is real |
|
b. |
Only spirit is real |
|
c. |
The world is composed of both matter and spirit |
|
d. |
The world cannot be known |
ANS: A PTS: 1
3. The view that whatever I perceive is merely one of my perceptions or a collection of them is known as
|
a. |
Subjective idealism |
|
b. |
Objective idealism |
|
c. |
Subjective materialism |
|
d. |
Objective materialism |
ANS: A PTS: 1
4.Which pragmatist was concerned with the logical implications of ideas?
|
a. |
John Dewey |
|
b. |
C. S. Pierce |
|
c. |
William James |
|
d. |
Elmer Sprague |
ANS: B PTS: 1
5. A. J. Ayer believed that there were only two kinds of meaningful statements:
|
a. |
Relations of ideas and statements of fact |
|
b. |
Relations of ideas and tautologies |
|
c. |
Empirical hypotheses and statements of fact |
|
d. |
Relations of fact and statements of ideas |
ANS: A PTS: 1
6. Which view is the heir of pragmatism and idealism?
|
a. |
Materialism |
|
b. |
Irrealism |
|
c. |
Antirealism |
|
d. |
Immaterialism |
ANS: C PTS: 1
7. Heidegger was influenced by which view?
|
a. |
James’ pragmatism |
|
b. |
Ayer’s positivism |
|
c. |
Husserl’s phenomenology |
|
d. |
Descartes’ skepticism |
ANS: C PTS: 1
8. Who is best known for writing of our human being in the world, our Dasein?
|
a. |
James |
|
b. |
Husserl |
|
c. |
Heidegger |
|
d. |
Plato |
ANS: C PTS: 1
9. Sartre endorses
|
a. |
Libertarianism |
|
b. |
Determinism |
|
c. |
LaPlacianism |
|
d. |
Psychologism |
ANS: A PTS: 1
10. Thomas Hobbes endorses
|
a. |
Libertarianism |
|
b. |
Compatibilism |
|
c. |
Determinism |
|
d. |
Existentialism |
ANS: B PTS: 1
$55.00 Original price was: $55.00.$30.00Current price is: $30.00.
$75.00 Original price was: $75.00.$34.00Current price is: $34.00.
Select at least 2 products
to compare