$85.00 Original price was: $85.00.$24.00Current price is: $24.00.
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 1133016650, ISBN-13: 9781133016656
The Test Bank for POLICE, 2nd Edition by John S. Dempsey is an important aid for students who take up law enforcement or criminal justice. It includes practice questions aimed at assisting students in learning specific topics and helps the students in their revision. What will follow is a synopsis of what it entails and how it will be of help to you:
The Test Bank consists of practice questions derived from the chapters of the POLICE textbook 2nd Edition. As children learn, the mind tries to comprehend by using intelligence in scenarios that officers are faced with within society. It helps especially in the complex areas of police ethics, community policing, and the structure of law enforcement agencies.
The Test Bank provides:
The Test Bank can allow you to work more efficiently during study sessions as you will concentrate on the areas of ‘notes’ that pertain to exam questions, and areas of criminal justice that you find most punitive. Regular interaction with these questions also helps you remember things better which ultimately helps you take the required tests with a wave of conviction, also providing you with an appreciation of the role and ethical obligations of a police officer. The interactive components allow you to self-test and thus self-direct your learning trying to ascertain where more effort is needed.
Facts and concepts are not just confined to one’s mind when preparing for the exam. Instead, practical application and fieldwork are the expected outcomes in charge of the exam questions. This test bank builds the correct climate where attempts to work on the examination question obtain exposure and portray the current state of affairs regarding policing prospects. This resource makes it possible for one to be prepared for the requisite standards for one’s performance in police work.
Those studying the Test Bank for POLICE 2nd Edition by John S. Dempsey will, thanks to this author, possess a basic conceptual framework made up of a variety of questions and interactive tools that enhance their efficiency when studying, comprehend the material better and prepare for the examinations in law enforcement more effectively. It has an advantage for anyone interested in criminal justice studies and seeks to perform well.
Chapter 02: Organizing Security in the United States
TRUE/FALSE
1. Most police departments are very small, with about 87 percent employing fewer than 25 sworn officers.
ANS: T PTS: 1 REF: p. 21
2. The Federal Witness Security Program (Federal Witness Protection Program) is administered by the FBI.
ANS: F PTS: 1 REF: p. 27
3. The governmental power to make or enforce laws in Indian country is divided among federal, state, and tribal governments.
ANS: T PTS: 1 REF: pp. 22–23
4. U.S. law enforcement has developed over the years based on a philosophy of local control.
ANS: T PTS: 1 REF: p. 17
5. Many small remote towns and villages cannot afford to hire local police officers and often rely on state troopers based in areas far away.
ANS: T PTS: 1 REF: p. 21
6. Some anti-illegal immigration advocates say “sanctuary cities” shield foreign criminals from deportation and hamper federal efforts to combat illegal immigration and terrorism.
ANS: T PTS: 1 REF: p. 24
7. Section 287 (g) of the 1996 Immigration and Nationality Act allows the deputization of local police officers to help enforce federal immigration laws.
ANS: T PTS: 1 REF: p. 24
8. Forty-nine of the fifty U.S. states have a primary state law enforcement agency.
ANS: T PTS: 1 REF: p. 24
9. The largest state law enforcement agency is the Texas Highway Patrol.
ANS: F PTS: 1 REF: p. 24
10. At the state level, there are three distinct models of law enforcement agencies.
ANS: F PTS: 1 REF: p. 25
11. Historically, state police departments were developed to deal with growing crime in nonurban areas of the country, which was attributable to the increasing mobility of Americans, the proliferation of cars, and the ease of travel.
ANS: T PTS: 1 REF: p. 25
12. Generally, state police patrol small towns and state highways, regulate traffic and have the primary responsibility to enforce some state laws.
ANS: T PTS: 1 REF: p. 25
13. The U.S. Constitution does give the national government power over a limited number of crimes.
ANS: T PTS: 1 REF: p. 25
14. The Department of Justice is under the control of the U.S. Attorney General.
ANS: T PTS: 1 REF: p. 26
$65.00 Original price was: $65.00.$28.00Current price is: $28.00.
 
                    
                 
                    
                    $75.00 Original price was: $75.00.$23.00Current price is: $23.00.
Select at least 2 products
to compare