$55.00 Original price was: $55.00.$19.00Current price is: $19.00.
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 0078035163 ISBN-13: 978-0078035166Publisher : McGraw-Hill EducationAuthor: Benjamin Lahey
Comprehending the human mind is quite an interesting adventure, and Psychology: An Introduction, 11th Edition authored by Benjamin Lahey serves as a detailed travel guide for this adventure. The Test Bank section for this edition is perhaps the single greatest compilation of resources for students and teachers as it includes a broad spectrum of questions that pertain to the contents of the textbook. This tool will help reinforce understanding and mastery of the content to guarantee good outcomes in examinations.
As a user of a variety of learning tools, I can assure you that this test bank has been conceived to aid your course. It provides:
The Test Bank For Psychology An Introduction, 11th Edition includes the main subjects that will assist one in passing the psychology examination. They are:
Enhancing your skills has never been easier once a lot of people start using this test bank and here are the benefits for that.
Test banks, as heard, are quite resourceful but if you are too finite in your approach you might not get the same results. Consider the following suggestions to get the most out of test banks.
Purchasing the Test Bank For Psychology An Introduction, 11th Edition by Benjamin Lahey is a recommendable move for all individuals who are serious about excelling in the field of psychology. This test bank will become one of your most valuable assets since it is practical, well-organized, comprehensive, and will support both your education and career goals.
1 INTRODUCTION TO PSYCHOLOGY
Multiple-Choice Questions
1. When referring to the essence of life, Aristotle used the term ______ translated from the Greek, meaning mind.
A) ludus
B) psyche
C) venus
D) cheiras
Answer: B
Book: Lahey
Difficulty: Low
Page: 2
Style: Factual
APA Learning Outcome: 1.2
2. The writings of Aristotle are important to psychology’s origins because they were concerned with the nature of
A) light.
B) life.
C) evolution.
D) energy.
Answer: B
Book: Lahey
Difficulty: Low
Page: 2
Style: Factual
APA Learning Outcome: 1.2
3. Aristotle is important to psychology, because he believed that to achieve full understanding of anything we must
A) use Plato’s philosophical methods.
B) use introspective techniques.
C) think and observe.
D) disregard outward behavior.
Answer: C
Book: Lahey
Difficulty: Medium
Page: 2
Style: Conceptual
APA Learning Outcome: 1.2
4. The term “psyche” when translated from the Greek is most closely associated with the term
A) habit.
B) life.
C) study.
D) mind.
Answer: D
Book: Lahey
Difficulty: Low
Page: 2
Style: Factual
APA Learning Outcome: 1.2
5. Why is psychology a science?
A) It attempts to separate the elements of the mind.
B) It uses rigorous methods of observation.
C) It has more than one research method.
D) It uses thought to achieve understanding.
Answer: B
Book: Lahey
Difficulty: Medium
Page: 2
Style: Factual
APA Learning Outcome: 1.2
6.Which of the following is a key term in the definition of psychology?
A) Behavior
B) Habit
C) Introspection
D) Induction
Answer: A
Book: Lahey
Difficulty: Low
Page: 2
Style: Factual
APA Learning Outcome: 1.1
7. Strictly speaking, overt behaviors are actions that
A) are usually considered illegal.
B) happen when no one else is around.
C) you can directly observe.
D) you can infer from careful observation.
Answer: C
Book: Lahey
Difficulty: Low
Page: 2
Style: Factual
APA Learning Outcome: 1.1
8. What does psychology have in common with all other sciences?
A) It is based on Plato’s methods.
B) It offers proof of theoretical truths.
C) It uses rigorous methods of observation.
D) It directly measures thought processes.
Answer: C
Book: Lahey
Difficulty: Low
Page: 2
Style: Conceptual
APA Learning Outcome: 1.1
9. Which goal of psychology are clinical psychologists attempting when giving recommendations to parole boards about which prisoners to release early?
A) Prediction
B) Description
C) Influencing
D) Understanding
Answer: A
Book: Lahey
Difficulty: Medium
Page: 3
Style: Applied
APA Learning Outcome: 1.1
10. Behaviors refer to actions that are ______, and mental processes refer to events that are ______.
A) public; private
B) legal; illegal
C) private; public
D) illegal; legal
Answer: A
Book: Lahey
Difficulty: Medium
Page: 3
Style: Conceptual
APA Learning Outcome: 1.1
$55.00 Original price was: $55.00.$25.00Current price is: $25.00.
$55.00 Original price was: $55.00.$19.00Current price is: $19.00.
Select at least 2 products
to compare