$55.00 Original price was: $55.00.$19.00Current price is: $19.00.
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1285428222 ISBN-10: 1285428226
In case you own an e-commerce store and are eager to sell Test Bank For The Legal Environment of Business 12th Edition by Roger E. Meiners, here is an outline of why these test banks are important for students and how effortlessly they would be able to study.
Preparing for business law examinations can be a dreadful experience, particularly if the appropriate tools are inaccessible. Test Bank For The Legal Environment of Business 12th Edition by Roger E. Meiners perfectly remedies this situation as it equips you with a variety of tools and insights such as question banks, case studies, and practice questions that are all essential to the coursework. Students can test their knowledge effectively of the legal environment of business and practice using this test bank in a well-organized manner. This would also complement your core textbook enabling you to cover all the topics required without missing any.
Business law test bank contains loads of questions and many more that are specifically designed in a way to ensure optimal coverage of various subjects. This addition can go a long way in enabling students to sit for the exams stress-free.
Learning the Legal Environment of Business, 12th Edition by Roger E. Meiners has never been hard for students.
You need the Test Bank for the legal environment of business 12th edition in particular if you focus on studying business law. If you want to improve your grades, improve your performance on tests, and acquire a deeper understanding of legal business theory, this test bank is an essential tool. Its simple style, practical examples, and variety of questions make it suitable for every kind of learner. This test bank is a perfect tool to ensure that you are ready for your business law examinations.
Multiple Choice
1. The first thing a business with a civil dispute going to litigation must determine is:
a. which court has the power and authority to decide the case b. the lowest settlement it is willing to take
c. how the press will view the case
d. how the case will affect profit margins none of the other choices are correct
ANSWER: a
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG: Communication
STATE STANDARDS: United States – Universal – DISC: AICPA: BB-Legal
TOPICS: A-Head: The Court Systems
KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge
2. The U.S. Constitution provides that the judicial power (the court system) is:
a. determined by the Congress establishing such courts as it deems necessary b. determined by the President with the advice and consent of the Senate
c. in one Supreme Court and lower courts as the Supreme Court may establish d. in one Supreme Court and lower courts as Congress may establish
e. none of the other choices are correct
ANSWER: d
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG: Communication
STATE STANDARDS: United States – Universal – DISC: AICPA: BB-Legal
TOPICS: A-Head: The Court Systems
KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge
3. The U.S. Constitution provides that the judicial power (the court system) is:
a. determined by the Congress establishing such courts as it deems necessary b. determined by the President with the advice and consent of the Senate
c. in one Supreme Court and lower courts as the Supreme Court may establish d. in one Supreme Court and lower courts as the President may establish
e. none of the other choices are correct
ANSWER: e
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG: Communication
STATE STANDARDS: United States – Universal – DISC: AICPA: BB-Legal
TOPICS: A-Head: The Court Systems
KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge
4. The Supreme Court was created:
a. by the Constitution
b. by the Declaration of Independence
c. by England when the U.S. was a colony; it was retained when the nation was formed d. by the Bill of Rights
e. by Congress in 1832
ANSWER: a
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG: Communication
STATE STANDARDS: United States – Universal – DISC: AICPA: BB-Legal
TOPICS: A-Head: The Court Systems
KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge
5. The Supreme Court was created:
a. by the President
b. by the Declaration of Independence
c. by England when the U.S. was a colony; it was retained when the nation was formed d. by the Bill of Rights
e. none of the other choices are correct
ANSWER: e
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG: Communication
STATE STANDARDS: United States – Universal – DISC: AICPA: BB-Legal
TOPICS: A-Head: The Court Systems
KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge
6. The federal court system is a(n) system:
a. one-level b. executive c. legislative d. three-level e. four-level
ANSWER: d
7. The federal court system is a(n) system:
a. executive b. single level c. two-level
d. three-level e. four-level
ANSWER: d
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG: Communication
STATE STANDARDS: United States – Universal – DISC: AICPA: BB-Legal
TOPICS: A-Head: The Court Systems
KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge
8. Which of the following are part of the federal court system:
a. U.S. district courts
b. U.S. Courts of Appeals c. U.S. Supreme Court
d. all of the other specific choices are correct
e. none of the other specific choices are correct
ANSWER: d
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG: Communication
STATE STANDARDS: United States – Universal – DISC: AICPA: BB-Legal
TOPICS: A-Head: The Court Systems
KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge
9. If a federal judge is impeached from office:
a. they keep their salary for life b. they are tried by the Senate c. they are tried by the House
d. the President removes them from office
e. none of the other choices; they may not be impeached
10. If a federal judge is impeached from office:
a. they keep their salary for life b. they are tried by the President c. they are tried by the House
d. the President removes them from office e. none of the other choices are correct
ANSWER: e
POINTS: 1
DIFFICULTY: Moderate
NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG: Analytic
STATE STANDARDS: United States – Universal – DISC: AICPA: BB-Legal
TOPICS: A-Head: The Court Systems
KEYWORDS: Bloom’s: Analysis
11. Federal judges are appointed for a term of:
a. four years
b. seven years c. ten years
d. fourteen years
e. none of the other choices
ANSWER: e
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG: Communication
STATE STANDARDS: United States – Universal – DISC: AICPA: BB-Legal
TOPICS: A-Head: The Court Systems
KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge
12. Federal judges are appointed for:
a. a term of four years b. life
c. a term of ten years
d. a term of fourteen years none of the other choices
13. The guarantees federal judges the right to serve “during good behavior.” a. Bill of Rights
b. Supreme Court c. President
d. Constitution
e. judicial system
ANSWER: d
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG: Communication
STATE STANDARDS: United States – Universal – DISC: AICPA: BB-Legal
TOPICS: A-Head: The Court Systems
KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge
14. Federal judges are nominated by:
a. the Congress b. the Senate
c. the state legislatures d. the President
e. the House of Representatives
ANSWER: d
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG: Communication
STATE STANDARDS: United States – Universal – DISC: AICPA: BB-Legal
TOPICS: A-Head: The Court Systems
KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge
15. Federal judges may be impeached for:
a. treason
b. marital infidelity c. inconsistency
d. refusal to say the Pledge of Allegiance e. none of the other choices are correct
ANSWER: a
$55.00 Original price was: $55.00.$24.00Current price is: $24.00.
$55.00 Original price was: $55.00.$28.00Current price is: $28.00.
Select at least 2 products
to compare