$55.00 Original price was: $55.00.$22.00Current price is: $22.00.
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-0205256242 ISBN-10: 0205256244
Do you have an interest in acquiring the most effective ways to comprehend personality theory? If yes, I would recommend this book — Test Bank for Theories of Personality Understanding Persons 6th edition by Susan C. Cloninger. This book has been carefully designed and would meet all your revision needs, as it contains numerous multiple-choice questions, true/ false statements, and essay writing approaches on key concepts. Also, it would enhance the efficiency of your learning and help you to be more effective in the retention of the material.
A test bank is a useful collection of questions and answers in the form of a resource that contains practice questions that can be used throughout the syllabus. In the case of those using Susan C. Cloninger’s 6th Edition, the test bank is aimed at ensuring that all students get a grasp of the core concepts that underpin personality theory. As you answer these questions, you will assess your grasp of psychological theories and concepts such as individual differences, traits, and behavioral patterns, and determine areas that need improvement.
To get the most out of your Test Bank For Theories Of Personality Understanding Persons 6th Edition please take into account the following recommendations:
Moreover, the opportunities offered by The Test Bank For Theories of Personality Understanding Persons 6th Edition By Susan C. Cloninger go a long way in enriching one’s understanding of personality psychology. The test bank allows you to efficiently study and prepare for examination by including some questions that are based on the salient themes espoused throughout Cloninger’s work. Yeah, this is something you should try and avoid as I am sure it would help you to learn a lot and boost your confidence as you work through the test bank.
Theories of Personality, 6e (Cloninger)
Chapter 3
Multiple Choice
1) The fact that Martin Luther King, Jr. expressed himself within the Christian symbols of his own
heritage, rather than using symbols from other religious traditions,
A) would have been a disappointment to Jung.
B) was consistent with Jung’s advice that people stay within the symbols and mythology of their own
heritage.
C) was evidence that he had not developed to his full potential.
D) shows that he was prejudiced.
Answer: B
Difficulty: 2, p. 45
Question Type: Conceptual
2) According to the text, Dr. Martin Luther King, Jr., spoke in symbolic terms of the future potential of
the world because he was
A) a minister.
B) an intuitive type.
C) black.
D) an extravert.
Answer: B
Difficulty: 2, p. 45
Question Type: Factual
3) Compared to Freud, Jung’s theory is
A) highly deterministic.
B) mystical.
C) less concerned with heredity.
D) more concerned with early childhood experience.
Answer: B
Difficulty: 2, p. 46
Question Type: Factual
4) What was Jung’s attitude toward scientific methods and language?
A) He praised scientific methods above literary methods.
B) He rejected science, saying it is unsuitable for understanding the psyche.
C) He accepted experimental science, but not survey methods.
D) He agreed with Freud’s opinion about science.
Answer: B
Difficulty: 2, p. 46
Question Type: Factual
5) When Jung and Freud first met
A) they argued and decided they could not be colleagues.
B) they had much to talk about (13 hours worth!).
C) they planned to set up a joint therapy clinic.
D) Jung asked to be Freud’s patient.
Answer: B
Difficulty: 2, p. 47
Question Type: Factual
6) Jung’s term, “Self,” refers to
A) conscious self-concept.
B) how people are perceived by others.
C) the total, integrated personality.
D) unhealthy narcissism.
Answer: C
Difficulty: 3, p. 48
Question Type: Conceptual
7) Jung refers to the total, integrated personality as
A) the Self.
B) the persona.
C) the Great Mother.
D) the animus.
Answer: A
Difficulty: 2, p. 48
Question Type: Factual
8) According to Jung, the relationship between the conscious and unconscious aspects of personality is
best understood as
A) inflation.
B) conflict.
C) repression.
D) compensation.
Answer: D
Difficulty: 2, p. 48
Question Type: Conceptual
9) The adult developmental process in which various aspects of the unconscious are explored is called
A) individuation.
B) ego inflation.
C) teleology.
D) mysticism.
Answer: A
Difficulty: 2, pp. 48 – 49
Question Type: Factual
10) Individuation is the process of
A) finding a social identity.
B) finding the one individual who will be a life-long love partner.
C) re-centering in adult development.
D) discovering one’s major personality traits.
Answer: C
Difficulty: 3, pp. 48 – 49
Question Type: Factual
$55.00 Original price was: $55.00.$28.00Current price is: $28.00.
$55.00 Original price was: $55.00.$28.00Current price is: $28.00.
Select at least 2 products
to compare