$55.00 Original price was: $55.00.$20.00Current price is: $20.00.
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN 10: 1418032646ISBN 13: 9781418032647
To enhance your communication in healthcare and with patients, you should seek a test bank for Therapeutic Communications For Health Care 3rd Ed authored by Tamparo. Such a test bank will aid you in learning as it comprehensively covers aspects addressed in the textbook and includes questions that test the understanding of the concepts important in communication in health care.
The test to this edition also comprises patient-provider communication test-related questions which are primary areas of focus under therapeutic communication. Such questions see to it that students assess their understanding of the pivotal aspects of the patient-provider communication relationship, ethical standards in medicine and the forms of communication. As real-life facts that health professionals come across, these questions take the form of multiple choice questions, true or false, and short answer questions.
The test bank comprises strategies such as active listening, nonverbal communication techniques, empathy, and rapport. Such questions will also make you aware of how vital it is to mother professional boundaries while considering the patient’s comfort and trust. When practicing such questions, you improve your chances of communicating positively to a patient during a stressful encounter.
Using this test bank is pretty easy. While you read from the textbook, you can also use the test bank to assess your understanding of chapters. The questions are not only meant to be material structure review but they also have a more specific purpose which is the ability to think critically. For example, a case might be posed in which the best possible reaction to a patient’s emotion is required, or a few instances of communication are presented and one has to point out the most appropriate in that particular context.
Buying the Test Bank For Therapeutic Communications For Health Care 3rd Ed By Tamparo allows you to better comprehend the intricate details surrounding how healthcare communications work. Whether you are a medic, teacher, or a student, this test bank will assist in learning the relevant practical skills necessary for an effective patient interaction. It enables instant assessments as well as aids in the development of your communication skills.
To conclude, the Test Bank For Therapeutic Communications For Health Care 3rd Ed by Tamparo is a test bank that is easy to use and effective, which every student needs. It encompasses a wide range of topics about the communication area in health care and encourages the achievement of learning goals independently and optimally. Supporting this assertion, this test bank has been proven to be useful to students as it has enhanced their understanding and abilities to advance their patient care as well as professional growth in the field of therapeutic communication.
Chapter 3: The Helping Interview
MODIFIED TRUE/FALSE
1. Control is a critical factor in the helping interview. Even using patient or client implies superior/inferior, higher/lower, more-knowledge/less-knowledge. _________________________
ANS: F, patient (not client)
PTS: 1
2.Your personal appearance and the appearance of the medical office are vital keys in the helping interview. _________________________
ANS: T PTS: 1
3. When meeting clients for the first time, it is best to address them informally by their first names to lessen their anxiety. ________________________________________
ANS: F, formally by their last name
PTS: 1
4.In the helping interview, during resolution, allow time for the client to think about what has just been said and to formulate any questions. _________________________
ANS: T PTS: 1
5. During the orientation phase of the helping interview, it is best for the client to be standing when the health professional is seated. _________________________
ANS: F, seated
PTS: 1
6. It is advisable to make “small talk” when leading the client from the reception area to the exam room. _________________________
ANS: T PTS: 1
7. In the helping interview, genuineness means that there will be congruency between the verbal and nonverbal messages. _________________________
ANS: T PTS: 1
8.“Tell me about a typical day with your baby” is an example of an indirect statement. _________________________
ANS: T PTS: 1
MULTIPLE CHOICE
1. In the helping interview, the person needing help (vs. the person giving help) feels
|
a. |
powerful |
d. |
gratified |
|
b. |
frightened or embarrassed |
e. |
b and c |
|
c. |
sad or angry |
||
ANS: E PTS: 1
2. The orientation component of the helping interview involves
|
a. |
very little preparation on the part of the health professional |
|
b. |
only the client and health professional |
|
c. |
empathy, not sympathy |
|
d. |
more risk for the client than the health professional |
|
e. |
none of the above |
ANS: D PTS: 1
3. The client says, “I cannot control my disease!” The health professional responds, “How is your mother doing?” This is an example of what roadblock?
|
a. |
defending |
c. |
reassuring cliche |
|
b. |
shifting |
d. |
none of the above |
ANS: B PTS: 1
4. In levels of need, if the client seems panicked, it means that the
|
a. |
health care professionals should talk more rapidly |
|
b. |
the client does not listen |
|
c. |
client expects a professional to help |
|
d. |
health care professionals must supply advice |
ANS: B PTS: 1
5. The following is a closed question.
|
a. |
“When you move your foot, does it hurt?” |
|
b. |
“What foods cause your indigestion?” |
|
c. |
“When do you experience pain? |
|
d. |
“What actions bring on your productive cough?” |
ANS: A PTS: 1
6.Statement(s) that is/are a roadblock(s) to communication include(s)
|
a. |
Patting the client on the arm saying, “Everything will be OK after the doctor sees you.” |
|
b. |
“You couldn’t be sweating that much!” |
|
c. |
“Why did you do that to your daughter?” |
|
d. |
“If I were you, I’d just forget about the death of your spouse if it’s so painful.” |
|
e. |
all of the above |
ANS: E PTS: 1
7. The following statement is moralizing/lecturing.
|
a. |
“I’d never say that to you.” |
|
b. |
“Why can’t you just follow the doctor’s orders?” |
|
c. |
“You really ought to have done it this way.” |
|
d. |
“I just know it’ll get better for you.” |
ANS: C PTS: 1
$55.00 Original price was: $55.00.$22.00Current price is: $22.00.
$55.00 Original price was: $55.00.$19.00Current price is: $19.00.
Select at least 2 products
to compare