$55.00 Original price was: $55.00.$22.00Current price is: $22.00.
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 0205961711 ISBN-13: 978-0205961719Authors: Jeffrey S. Nevid Ph.D., Spencer A. RathusBeverly S GreenePublisher : Pearson; 9th edition
The field of abnormal psychology seems to have a growing demand for study, now more than ever. This is why the Test Bank of Abnormal Psychology in a Changing World Nevid 9th Edition has emerged as a valuable resource for both students and professionals. By compiling extensive question-answer pairs, this test bank effectively covers the most recent edition of the book to assist students during examinations or practical work.
The degree of difficulty inherent in psychological concepts makes it challenging to master them. With this in mind, this test bank has been designed to facilitate the learning process. Its structure, layout, and content are extensive yet user-friendly, making it easier for you to grasp the core concepts underpinning abnormal psychology.
Abnormal psychology comprises various concepts, and this test bank covers significant atomic topics, ensuring you have a robust understanding of the subject. These include:
There are several benefits to using the Test Bank of Abnormal Psychology in a Changing World Nevid 9th Edition:
To derive the maximum benefits from the test bank, do the following:
Real-life situations cannot be adequately addressed by merely reading exams in abnormal psychology, and students who require the test bank are generally those seeking careers in this field, such as psychologists, counsellors, or social workers, enabling them to contribute positively to people’s lives.
If you are passionate about pursuing a career in psychology, I recommend purchasing the Test Bank of Abnormal Psychology in a Changing World Nevid 9th Edition. Its extensive content and practical approach make it an important resource that will aid in your education and career development.
1
Introduction and Methods of Research
Multiple-Choice Questions
1. Which emotional concern has developed in the police photographer who described his
crime scene experiences?
a.angerc. fear
b. sadnessd. loneliness
ANSWER: C
Diff: 1 Page: 2
Topic: Chapter Introduction
Textbook LO: Introduction
Skill: Factual
2. In “Cowering Under the Covers,” the woman with bipolar disorder
reports that when she goes beyond the stage of feeling exhilaration, she _________.
a. becomes manic
b. experiences calm
c. develops suicidal thoughts
d. argues with her husband
ANSWER: A
Diff: 2 Page: 3
Topic: Chapter Introduction
Textbook LO: Introduction
Skill: Factual
3. Thomas, the young man with paranoid schizophrenia and major depression,
experienced severe symptoms until he ______.
a. received two months of treatment in the psychiatric hospital
b. found the correct medication
c. underwent electroconvulsive therapy
d. was given a prefrontal lobotomy
ANSWER: B
Diff: 1Page: 3
Topic: Chapter Introduction
Textbook LO: 1.1
Skill: Factual
4.An abnormal behavior pattern that is associated with states of intense emotional distress or an impaired ability to function is a(n) ______.
a.abreactionc.perceptual set
b.reaction formationd.psychological disorder
ANSWER: D
Diff: 1 Page: 3
Topic: Chapter Introduction
Textbook LO: 1.1
Skill: Factual
5.Abnormal psychology deals chiefly with ______.
a.diseases c. abnormal behaviors
b.traits d. problems of immaturity
ANSWER: C
Diff: 1Page: 3
Topic: Chapter Introduction
Textbook LO: 1.1
Skill: Factual
6. The branch of psychology that deals with the description, causes, and treatment of abnormal
behavior patterns is ______ psychology.
a.abnormalc.evolutionary
b.sociald.developmental
ANSWER: A
Diff: 1 Page: 3
Topic: Chapter Introduction
Textbook LO: 1.1
Skill: Factual
7. According to the World Health Organization, which of the 17 countries surveyed had the highest rates of diagnosable psychological disorders?
a.France c.Haiti
b.United Statesd.Latvia
ANSWER: B
Diff: 1 Page: 4
Topic: Chapter Introduction
Textbook LO: 1.1
Skill: Factual
8. The term mental disorder is derived from which of the following models?
a. epigeneticc. medical
b. sociologicald. psychological
ANSWER: C
Diff: 1 Page: 4
Topic: Chapter Introduction
Textbook LO: 1.1
Skill: Factual
9. Who is affected by abnormal behavior?
a. Only those who are mentally ill themselves
b.Only those who are related to individuals with a mental illness
c. Only those who work with individuals with a mental illness
d. Virtually everyone
ANSWER: D
Diff: 1Page: 4
Topic: Chapter Introduction
Textbook LO: 1.1
Skill: Conceptual
10. Nearly one in ______ Americans is directly affected by a diagnosable mental illness at some point
in their lives.
a.twoc.four
b.threed.five
ANSWER: A
Diff: 3 Page: 3
Topic: Chapter Introduction
Textbook LO: 1.1
Skill: Factual
$55.00 Original price was: $55.00.$19.00Current price is: $19.00.
$55.00 Original price was: $55.00.$22.00Current price is: $22.00.
Select at least 2 products
to compare