$55.00 Original price was: $55.00.$25.00Current price is: $25.00.
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-0132662642 ISBN-10: 0132662647Author: David M. KroenkePublisher : Pearson College Div
In this day and age, it is quite pivotal to know what Management Information Systems (MIS) are, in both the business and corporate settings. On David M. Kroenke’s “Using MIS 5th Edition”, advanced systems are provided a more in-depth breakdown so as to assist in applications. This specific test bank consolidates crucial concepts to help build a foundation that is applicable to solve real life problems, and not only in theory. Irrespective of whether you are a student or a practicing professional, the resource greatly aids MIS aims at boosting the skill in oneself.
When it comes to studying MIS and other subjects as well, having the right tools at your disposal can make the world of a difference. Getting our test bank means that you have a structured approach to learning since the questions are set in a way that you would encounter them in actual exams. Now this in itself is important as learners target memorization of certain facts whereas internalizing the material is necessary. With this test bank you are able to:
Let’s dive right into it. As the title suggests, this test bank will be covering the central sections and topics needed to excel in the subject of MIS. The topics are:
Using this test bank properly for your learning might help with tailoring your studying routine and help you absorb information in a deeper way than ever before. Here are some pointers:
Ample benefits can be derived from using the test bank while studying. These are the benefits:
Buying the “Using MIS 5th Edition Kroenke By David M. Kroenke – Test Bank” is greatly recommended for all people who want to achieve high grades in Management Information Systems. This test bank is resourceful in ensuring broad understanding and practical undertaking of tasks at school and professionally. Take advantage of this opportunity and improve your learning and exam preparation.
Using MIS, 5e (Kroenke)
Chapter 1 The Importance of MIS
1.1 True/False Questions
1) The number of transistors per square inch on an integrated chip doubles every 18 months according to Moore’s law.
Answer: TRUE
Page Ref: 4
AACSB: Use of Information Technology
Difficulty: Easy
Chapter LO: 1
2) Moore’s law predicts that the price to performance ratio of computers will double once in eighteen months.
Answer: FALSE
Page Ref: 4
AACSB: Use of Information Technology
Difficulty: Easy
Chapter LO: 1
3) Because of Moore’s Law, the cost of data communications and data storage is essentially zero.
Answer: TRUE
Page Ref: 4
AACSB: Use of Information Technology
Difficulty: Easy
Chapter LO: 1
4) Today, because of Moore’s Law, any routine skill is liable to be outsourced to the lowest bidder.
Answer: TRUE
Page Ref: 5
AACSB: Use of Information Technology
Difficulty: Easy
Chapter LO: 1
5) Brad, an employee who works in the production department, has the ability to collaborate well with others. Brad’s ability to collaborate is an example of a routine skill.
Answer: FALSE
Page Ref: 6
AACSB: Analytic Skills
Difficulty: Moderate
Chapter LO: 1
6) Abstract reasoning is the ability to make and manipulate models.
Answer: TRUE
Page Ref: 6
Difficulty: Easy
Course LO: Explain how IS can be used to gain and sustain competitive advantage
Chapter LO: 1
7) Systems thinking refers to making a reasoned analysis of a problem and envisioning potential solutions to the problem.
Answer: FALSE
Page Ref: 7
Difficulty: Easy
Course LO: Explain how IS can be used to gain and sustain competitive advantage
Chapter LO: 1
8) A person who is good at collaboration will avoid giving critical feedback to others.
Answer: FALSE
Page Ref: 7
Difficulty: Easy
Course LO: Explain how IS can be used to gain and sustain competitive advantage
Chapter LO: 1
9) The single most important skill for effective collaboration is giving and receiving critical feedback.
Answer: TRUE
Page Ref: 7
Difficulty: Easy
Course LO: Explain how IS can be used to gain and sustain competitive advantage
Chapter LO: 1
10) Experimentation involves envisioning potential solutions and developing the most promising ones.
Answer: TRUE
Page Ref: 7
Difficulty: Easy
Course LO: Explain how IS can be used to gain and sustain competitive advantage
Chapter LO: 1
$55.00 Original price was: $55.00.$23.00Current price is: $23.00.
$55.00 Original price was: $55.00.$19.00Current price is: $19.00.
Select at least 2 products
to compare