$55.00 Original price was: $55.00.$24.00Current price is: $24.00.
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1111652845 ISBN-10: 1111652848Authors:Ellen E. Pastorino, Susann M Doyle-PortilloPublisher : Cengage LearningEdition: 3rd
It is common knowledge that understanding psychology requires an insight into the functioning of the mind. With the “What Is Psychology 3rd Edition” by Ellen E. Pastorino, you get a guide that enlightens you while also making learning psychology an enjoyable experience. This test bank is built to assist students in the acquisition of concepts that are intricate and unwieldy, which is an important resource for every psychology student.
Resources be it books, past exams, journals or articles are often important tools when studying psychology, and this test bank is no different. With the test bank, there are broad variety of questions that relate to the important aspects of psychology ensuring that you study well for your assessments. It is also never about just regurgitating facts as factual or historical recall but applying psychological concepts into various contexts.
Always strive to work with this test bank as part of your normal study program. Begin with going through the relevant sections in your textbook and then attempt answering the provided questions. You can use the responses to guide your studies in areas you are weak in.
“Ellen E. Pastorino” is a renowned author and the “What is Psychology 3rd Edition” test bank, created by Ellen E. Pastorino is more than just an academic resource to study from, it is a gateway to obtaining high levels of understanding of psychology. With the aid of this resource, there is no doubt that you will be able to grasp the relevant concepts of psychology and succeed in your studies. This test bank proves to be a great asset to anyone who is having a test or is simply willing to broaden their understanding of the concept in question.
Chapter 1—What Is Psychology?
MULTIPLE CHOICE
1. Psychology is defined as the
|
a. |
scientific study of why people do what they do. |
|
b. |
scientific study of behavior and mental processes. |
|
c. |
study of the unconscious determinants of personality. |
|
d. |
study of mental illness and its treatment. |
ANS: B DIF: Easy REF: 3 OBJ: What Is Psychology?
MSC: TYPE: Factual
2. Considering the definition of psychology, which of the following individuals is most likely a psychologist?
|
a. |
Kinsley, who studies the behavioral characteristics of highly intelligent people |
|
b. |
Jonas, who “reads” people’s palms and foretells their futures |
|
c. |
Elina, who is investigating a new treatment for skin cancer |
|
d. |
Mitchell, who dispenses advice to others based on his own personal experiences |
ANS: A DIF: Easy REF: 3 OBJ: What Is Psychology?
MSC: TYPE: Applied
3. Psychologists study the behavior of
|
a. |
rats. |
|
b. |
humans. |
|
c. |
monkeys. |
|
d. |
all of these choices. |
ANS: D DIF: Easy REF: 3 OBJ: What Is Psychology?
MSC: TYPE: Factual
4. Psychologists study
|
a. |
humans who have mental health problems only. |
|
b. |
animals only. |
|
c. |
humans only. |
|
d. |
humans and animals. |
ANS: D DIF: Moderate REF: 3 OBJ: What Is Psychology?
MSC: TYPE: Factual
5. A common misconception that people have about psychology is that
|
a. |
it is a science. |
|
b. |
more than half of all psychologists are involved in the counseling or treatment of clients. |
|
c. |
most psychologists hold advanced degrees. |
|
d. |
psychologists usually only study abnormal behavior. |
ANS: D DIF: Moderate REF: 5 OBJ: What Is Psychology?
KEY: WWW MSC: TYPE: Factual
6. Psychology is
|
a. |
an extremely diverse field with new specialties appearing each year. |
|
b. |
a fairly narrow field with a primary focus on mental illness. |
|
c. |
so broad and diverse that it would be impossible to determine any special areas of emphasis. |
|
d. |
limited primarily to studying animals and humans in laboratory settings. |
ANS: A DIF: Easy REF: 5 OBJ: What Is Psychology?
MSC: TYPE: Factual
7. Which of the following statements is false?
|
a. |
Psychology is a pseudoscience. |
|
b. |
Psychologists have developed many theories of behavior but are often unable to explain exactly why a person may do something. |
|
c. |
Psychology includes many different specialty areas. |
|
d. |
Psychology utilizes the scientific method. |
ANS: A DIF: Easy REF: 5-6 OBJ: What Is Psychology?
MSC: TYPE: Factual
8. Maheen is a professional within the field of psychology. It is most likely that she
|
a. |
did not have to study scientific methodology. |
|
b. |
has completed a considerable amount of research. |
|
c. |
is primarily concerned with giving people advice. |
|
d. |
does not have a doctoral degree. |
ANS: B DIF: Moderate REF: 5-6 OBJ: What Is Psychology?
MSC: TYPE: Applied
9. Which of the following is not a myth that is commonly held about psychology?
|
a. |
Psychology is mostly about the diagnosis and treatment of mental disorders. |
|
b. |
Psychology is merely common sense. |
|
c. |
Psychological theories cannot be used to explain the particular behaviors of all people. |
|
d. |
Psychology doesn’t conduct any true scientific studies. |
ANS: C DIF: Difficult REF: 5-6 OBJ: What Is Psychology?
MSC: TYPE: Conceptual
10. Critical thinking about psychological information is important because it helps
|
a. |
in analyzing concepts and applying them to other situations. |
|
b. |
to determine the difference between pseudoscience and science. |
|
c. |
us be intelligent consumers of the vast amount of information to which we are exposed. |
|
d. |
all of these choices |
ANS: D DIF: Easy REF: 6 OBJ: What Is Psychology?
MSC: TYPE: Conceptual
$55.00 Original price was: $55.00.$23.00Current price is: $23.00.
$55.00 Original price was: $55.00.$20.00Current price is: $20.00.
Select at least 2 products
to compare