$65.00 Original price was: $65.00.$28.00Current price is: $28.00.
Digital item No Waiting Time Instant DownloadBook Name: Nutrition & Diet TherapyEdition : 11th EditionAuthor name: Ruth A. Roth
In today’s world, it is often useful to have the appropriate study resources since everything is going at a breakneck pace. This is the reason why we bring you the Test Bank for Nutrition and Diet Therapy 11th Edition by Ruth Roth study material. This particular test bank is aimed at improving the students in their studies through comprehensive questions and answers about certain aspects of case nutrition and diet therapy. If it is exam time or you just feel like increasing your knowledge, then this test bank will be a useful tool.
This test bank was crafted to suit both learners and teachers. It comprises a variety of questions coming from the content of the textbook so that you can practice for an exam without getting surprised. The questions aim at assessing a person’s perspective and comprehension of specific areas of nutrition and diet therapy which ideally helps in growing your chances of performing well in class work.
Some of the crucial concepts covered in the Test Bank for Nutrition and Diet Therapy 11th Edition include the following:
When utilized effectively, a test bank can greatly improve your studying. Here are the following advantages you can gain:
To get optimal results from the test bank, it is best to adopt the following method effectively:
Purchasing the Test Bank for Nutrition and Diet Therapy 11th Edition by Ruth Roth is an excellent idea for any student who hopes to do well in his or her nutrition subject. This test bank is a necessary aid to your studies as it covers all the relevant topics and has lots of practical questions. Make the most of the situation and boost your understanding and achievement of academic targets.
CHAPTER 3: DIGESTION, ABSORPTION, AND METABOLISM
MULTIPLE CHOICE
1. What area of the stomach does the bolus of food first enter?
a.
fundus
c.
body of the stomach
b.
pylorus
d.
duodenum
ANS: A PTS: 1 DIF: A TOP: Digestion
2. Which of the following is a hormone that triggers the release of gastric juices?
a.
gastrin
c.
trypsin
b.
pepsin
d.
secretin
ANS: A PTS: 1 DIF: A TOP: Digestion
3. Which hormone causes the release of sodium bicarbonate to neutralize the acidity of chyme?
a.
gastrin
c.
secretin
b.
pepsin
d.
none of the above
ANS: C PTS: 1 DIF: A TOP: Digestion
4. Projecting from the small intestine are microscopic fingerlike projections known as ____.
a.
villi
c.
capillaries
b.
cilia
d.
both a and b
ANS: A PTS: 1 DIF: A TOP: Absorption
5. What is the name of the process that takes released energy and builds new substances from simpler ones?
a.
anabolism
c.
oxidation
b.
catabolism
d.
metabolism
ANS: A PTS: 1 DIF: A TOP: Metabolism
6. Which of the following factors does not contribute to one’s basal metabolic rate (BMR)?
a.
lean body mass
c.
heredity
b.
daily activity
d.
climate
ANS: B PTS: 1 DIF: A TOP: Basal Metabolic Rate
7. Which statement is true?
a.
As lean body mass decreases, so does one’s BMR.
b.
As lean body mass decreases, one’s BMR increases.
c.
There is no relationship between BMR and lean body mass.
d.
BMR is inversely related to lean body mass.
ANS: A PTS: 1 DIF: B TOP: Basal Metabolic Rate
8. Metabolism is the body’s ____.
a.
use of energy to conserve nutrients
b.
use of food to create energy
c.
process whereby food is broken down into smaller parts
d.
all of the above
ANS: B PTS: 1 DIF: A TOP: Metabolism
9. The process of digestion begins in the ____.
a.
esophagus
c.
mouth
b.
stomach
d.
small intestine
ANS: C PTS: 1 DIF: A TOP: Digestion
10. What term is used to describe the movement caused by rhythmic contractions of the muscular wall of the gastrointestinal tract?
a.
mechanical
c.
peristalsis
b.
chemical
d.
hydrolysis
ANS: C PTS: 1 DIF: A TOP: Digestion
$55.00 Original price was: $55.00.$20.00Current price is: $20.00.
$75.00 Original price was: $75.00.$35.00Current price is: $35.00.
Select at least 2 products
to compare