$75.00 Original price was: $75.00.$40.00Current price is: $40.00.
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1305251076 ISBN-10: 1305251075
Hello! We’re happy to bring to you the Test Bank For Principles And Labs For Fitness And Wellness 13th Edition by W.W. K. Hoeger. This test bank is of great importance to the students as well as educators working within the scope of fitness and wellness.
This test bank contains numerous items that are used to test most of the imp ortant areas in fitness and wellness. It consists of items like multiple-choice items, true-false items, and short-answer items. Each of these items aims to cover such areas as physical activity, nutrition, principles of well-being, and behavior modification.
It’s very straightforward to make use of the test bank! You the an look through it before going for your regular assessments or serves to reinforce what you have studied during lessons. The following are the ways that it can be of assistance to you:
Honestly, there can be no otherreason than learning that the Test Bank For Principles And Labs for Fitness and Wellness 13th Edition stands out, other than being simply a set of questions. Check the benefits:
As expected, maintaining our test bank comes with costs, and the bank as we understand, is designed for you to educate yourself in the most proper way where any test you are appearing for is already embedded in your memory thanks to the bank’s content.
The role of a test bank cannot be emphasized enough, especially in courses like Principles And Labs for Fitness and Wellness 13th Edition which are undertaken by Wener W.K. Hoeger. It acts as a perfect combination for students and teachers alike in an effort of studying, recalling and even preparing for the examinations. That is why this test bank is simply the best for this field of study, as it covers everything.
Chapter 02 – Behavior Modification
|
True / False |
|
1. Scientific evidence shows that most people today are maintaining a healthy lifestyle program. a. True b. False ANSWER: False REFERENCES: Introduction LEARNING OBJECTIVES: PLFW.HOEG.16.2.1 – Learn the effects of environment on human behavior. OTHER: Bloom’s: Remember |
|
2. The food industry spends less money advertising a single food product than the federal government spends promoting MyPlate. a. True b. False ANSWER: False REFERENCES: Environmental Influence on Diet and Nutrition LEARNING OBJECTIVES: PLFW.HOEG.16.2.1 – Learn the effects of environment on human behavior. OTHER: Bloom’s: Understand |
|
3. Indifference and helplessness underscore a defeatist thought process, i.e., that we have no control over our health. a. True b. False ANSWER: True REFERENCES: Barriers to Change LEARNING OBJECTIVES: PLFW.HOEG.16.2.2 – Understand obstacles that hinder the ability to change behavior. OTHER: Bloom’s: Understand |
|
4. People who believe they have control over what happens to them in life are said to have an external locus of control. a. True b. False ANSWER: False REFERENCES: Motivation and Locus of Control LEARNING OBJECTIVES: PLFW.HOEG.16.2.3 – Explain the concepts of motivation and locus of control. OTHER: Bloom’s: Understand |
|
5. Motivation comes from within, but is influenced by external factors that control behavior. a. True b. False ANSWER: True REFERENCES: Motivation and Locus of Control LEARNING OBJECTIVES: PLFW.HOEG.16.2.3 – Explain the concepts of motivation and locus of control. OTHER: Bloom’s: Understand |
|
6. The transtheoretical model of change illustrates change as a gradual process that involves several stages. a. True b. False ANSWER: True REFERENCES: Behavior Change Theories LEARNING OBJECTIVES: PLFW.HOEG.16.2.4 – Identify the stages of change. OTHER: Bloom’s: Remember |
|
7. The humanistic theory of change states that people tend to share common goals when it comes to personal development. a. True b. False ANSWER: False REFERENCES: Behavior Change Theories LEARNING OBJECTIVES: PLFW.HOEG.16.2.4 – Identify the stages of change. OTHER: Bloom’s: Understand |
|
8. In behavior modification, consciousness-raising involves obtaining information about the problem so you can make a better decision about the problem behavior. a. True b. False ANSWER: True REFERENCES: The Process of Change LEARNING OBJECTIVES: PLFW.HOEG.16.2.5 – Describe the processes of change. OTHER: Bloom’s: Remember |
|
9. When countering, a person will restructure physical surroundings to avoid problem behaviors and decrease temptations. a. True b. False ANSWER: False REFERENCES: The Process of Change LEARNING OBJECTIVES: PLFW.HOEG.16.2.6 – Explain techniques that will facilitate the process of change. OTHER: Bloom’s: Understand |
|
10. The “A” in SMART goals stands for acceptable goals that are compatible with those of others when a group effort is required. a. True b. False ANSWER: True REFERENCES: Techniques of Change LEARNING OBJECTIVES: PLFW.HOEG.16.2.7 – Describe the role of SMART goal setting in the process of change. OTHER: Bloom’s: Understand |
$75.00 Original price was: $75.00.$50.00Current price is: $50.00.
$75.00 Original price was: $75.00.$28.00Current price is: $28.00.
Select at least 2 products
to compare