$55.00 Original price was: $55.00.$30.00Current price is: $30.00.
Digital item No Waiting Time Instant DownloadAuthor: WernerEdition: 6thISBN-10: 0538480998ISBN-13: 978-0538480994
Today, it is essential to at least keep up with innovations related to HR Human Resource Development. The “Test Bank for Human Resource Development 6th Edition by Jon M. Werner” is equally beneficial for students and professionals. It is an outstanding source of information and practical skills that is more than sufficient to support your studies and/or career.
The test bank encompasses the following key areas, to mention only a few of the most relevant:
Here are a few advantages that one may gain from the use of this test bank:
To maximise the benefits you can obtain from the test bank:
Purchasing the “Test Bank for Human Resource Development 6th Edition by Jon M. Werner” is worthwhile for learners who want to enhance their knowledge in human resource development skills. This test bank, with its broad coverage, is exceptional as it assists users in attaining both professional and academic qualifications.
CHAPTER 5—DESIGNING EFFECTIVE HRD PROGRAMS
TRUE/FALSE
1. When designing an HRD program it is often more effective to use objectives developed by an outside vendor rather than developing your own objectives.
ANS: F PTS: 1 DIF: Easy REF: Page 147
Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-1
2.A needs assessment if usually very useful in defining an HRD program’s objectives.
ANS: T PTS: 1 DIF: Easy REF: Page 147
Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-1
3. A train the trainer program is cheap and easy to do.
ANS: F PTS: 1 DIF: Easy REF: Page 156
Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-3
4. A lesson plan is a good idea to use when developing a training program.
ANS: T PTS: 1 DIF: Easy REF: Page 157
Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-4
5. People who really know a subject always make great trainers.
ANS: F PTS: 1 DIF: Medium REF: Page 157
Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-3
6. The most commonly used method of training is still the old instructor-led classroom program.
ANS: T PTS: 1 DIF: Medium REF: Page 161
Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-3
7. Executive development programs is the most frequent type of training offered by organizations.
ANS: F PTS: 1 DIF: Easy REF: Page 162
Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-5
8. What day of the week a training program is scheduled to be offered is not a factor in training employees.
ANS: F PTS: 1 DIF: Medium REF: Page 166
Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-6
9. According to the text it is a good idea to decide whether to design or purchase the HRD program before setting the program objectives?
ANS: F PTS: 1 DIF: Easy REF: Page 147
Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-1
10. HRD objectives describe the intent and desired result of an HRD program.
ANS: T PTS: 1 DIF: Easy REF: Page 148
Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-1
$55.00 Original price was: $55.00.$35.00Current price is: $35.00.
 
                    
                 
                    
                    $75.00 Original price was: $75.00.$35.00Current price is: $35.00.
Select at least 2 products
to compare